Om mig

Jag heter Linda och jag har sedan våren 2014 varit oberoende konsult åt Forever. Jag kom i kontakt med Forever via en vän och blev helt såld på affärskonceptet där man kunde bygga upp en passiv inkomst. Då sprang jag i ekorrhjulet, var egenföretagare inom musik och dans branschen, 3 små barn, flera hus, hade olika styrelseuppdrag och försökte få tiden att räcka till när det gällde min egentid, träning, vänner och övrig familj. Jag bestämde mig för att ge det en chans och nu när företags uppdragen som artist och barnsång konsult sinar pga av världskrisen så är jag väldigt tacksam att ha ett extra och stabilt inkomst ben via Forever att stå på.

Forevers produkter har högsta kvalité till bästa pris utan att sänka säkerhet i ingredienser mm. Och de har hittills inte gjort mig besviken en enda gång. Jag använder dagligen ca 15 produkter och jag kan varmt rekommendera dem vidare till dig. Det är allt från tandkräm, deodorant, fotkräm, ögonkräm, lypsyl, nattkräm, kosttillskott mm.

För mig så hänger inte allt på bra produkter utan det krävs att man sover bra, äter bra mat, tränar, mediterar och inte stressar för mycket. Men för att jag ska plussa på mitt hälsokonto varje dag så gör jag valet att använda Forevers produkter.Jag har aldrig mått så bra i kropp och själ som jag gör just nu!

Det bästa med Forever är ändå att jag har fått en livsstil som jag bara drömde om innan. Jag har möjlighet att jobba deltid eller heltid med detta. Jag är flexibel i mina arbetstider och jag kan vara en närvarande mamma till mina tre underbara barn. Forever har jag digitalt och kan arbeta med när det passar mig och det spelar ingen roll om jag sitter hemma, från ett café eller jobbar från en strand i Florida eller Mallorca.

Jag hoppas att du hittar vad du söker här i webshopen och annars så hör av dig så guidar jag dig gärna.

Forever har även 90 dagars nöjd kund garanti vilket innebär att du kan prova produkterna fullt ut i 90 dagar. Är du mot all förmodan inte nöjd får du alla pengarna tillbaka.


Önskar dig en underbar dag med mycket kärlek!


Linda